مبلغ دیه طبق نامه پزشکی قانونی چه میزان می باشد ؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸,۴۳۳ #91680049

سلام بنده سال ۹۸ تصادف کردم میخواستم بدونم مبلغ دیه طبق نامه پزشکی قانونی چقدر میشه متن نامه اینه ۱.جراحت حارصه وسط پیشانی۲.پارگی دامیه پوست سر ناحیه پس سری دارد

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. جراحت حارصه یک سوم
دیه کامل جراحت دامیه دوسوم دیه کامل.
دیه کامل هم در سال۱۴۰۰مبلغ ۴۸۰میلیون تومان

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

محاسبه دیه پس ازصدور رای دادگاه بااجرای احکام کیفری است

سه درصد دیه کامل است. حارصه در عضوهای فرد یک درصد و در اعضای زوج نیم درصد است که مورد شما پیشانی عضو فرد است. عضو فرد مثل سر و عضو زوج مثل دست و پا که اگر حارصه در دست یاپا باشد نیم درصد است. در مورد دامیه دو درصد اعضای فرد و یک درصد اعضای زوج.

حارصه یک درصد دیه کامل
دامیه دو درصد دیه کامل

با سلام خدمت کابر عزیز و دو دوست محترم . یکی از مواردی که مردم از وکیل و کاشناس حقوقی سوال می کنند ، محاسبه مقادیر دیه است که در نامه پزشکی قانونی ذکر می شود .
همه حقوقدانان می دانند که دیه یا مقدر است یا این که مقدر نیست و ارش دارد . دیه مقدر در متن قانون مجازات بیان شده و ارش یا همان دیه غیر مقدر ، میزانش توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد .
بنابراین محاسبه آن چه در گواهی پزشکی قانونی قید می گردد برای حقوق دان نباید کار مشکلی باشد .
جهت اطلاع عرض کنم جراحت حارصه و دامیه از انواع دیه مقدر است که در بند های الف و ب ماده 709 قانون مجازات تصریح شده است .
فصل ششم ـ دیه جراحات
ماده 709- جراحات سر و صورت و دیه آنها به‌ترتیب ذیل است:
الف- حارصه: خراش پوست بدون آنکه خون جاری شود، یک‌صدم دیه کامل
ب- دامیه: جراحتی که اندکی وارد گوشت شود و همراه با جریان کم یا زیاد خون باشد، دوصدم دیه کامل

با درود فراوان
فقط پزشکی قانونی میتواند جمع میزان درصد ها را به شما ارائه دهد و نظریه دوستان قابل استناد نیست .