ایا پرونده سند میتونه تا دیوان عالی کشور بره یا فقط با حکم تجدیدنظر خاتمه میشود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۳۴ #91662204

با سلام و احترام
پرونده با موضوع خواسته ابطال سند برای ملکی تو سط اداره اوقاف علیه بنده که حکم بدوی اوقاف محکوم شده و بنده پیروزه
الان به مدت دو سال پرونده در شعبه تجدیدنظر هست و قاضی اصلا حکم صادر نمکنه گویا با اداره اوقاف هماهنگ هست
چون برای بنده دستور موقت جهت اینکه نتونم سند ملک بنام خودم انتقال بدهم صادر کردن و لغو ان بسته به نتیجه حکم تجدیدنظر داره
اما قاضی چون نمتونه با مدارک که موجوده حکمی به نفع اوقاف صادر کنه از طرفی نتیجه پرونده رو مشخص نمکنه که منم تکلیفم روشن شه؟باید چه اقدامی کنم لطفا راهنماییم کنید ایا کار قاضی تجدیدنظر قانونی هست ؟😔😔😔🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.رسیدگی زمان بر است منتظر باشید...

رسیدگی زمان بر و طولانی است منتظر باشید

سلام وقت بخیر
منتظر ابلاغ بمانید.

با درود رسیدگی زمان بر است منتظر باشید

سلام
از طریق رئیس مجتمع پیگیری نمایید

با سلام
رسیدگی به پرونده های حقوقی طولانی می‌باشد.

رسیدگی‌به‌پرونده های حقوقی زمانبر است صبور باشید