اگر از ایشون شکایت کنم پای خودم هم گیر میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۹۵ #91624565

با سلام ، چند سال پیش قصد راه اندازی سایت شرط بندی فوتبال رو داشتم که نزدیک به ۰.۴ بیت کوین به حساب شخصی زدم برای راه اندازی که ایشون پول بنده رو بالا کشیدند ، تمامی آی پی های اینترنتی ایشون رو هم دارم و از لحاظ پیگیری کردن خیلی راحت میشه پیداشون کرد ، فقط ۲ تا سوال دارم ، چون راه اندازی سایت قمار جرم بحساب میاد! ۲: اگر بتونیم گیرش بندازیم ، مبلغ رو به تومن به من برمیگردونن یا همون مقدار بیتکوین رو باید به بنده بدن؟ اون موقع ۰.۴ بیت کوین ۱۳ میلیون تومن شده بود ، الان میشه ۴۰۰ میلیون تومن.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

شما باید دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید

با درود نیازی به تصریح این موضوع در شکواییه که بابت ایجاد سایت شرط بندی بیت کوین را به ایشان پرداخت نموده اید وجود ندارد و مستقل باید شکایت نمایید ضمن اینکه سایت شرط بندی تاسیس نشده و جرم محقق نشده که نسبت به آن نگران باشید. بنابراین شکایت کیفری و در صورت عدم نتیجه در مرحله بعد طرح دعوی مطالبه عین بیت کوین ها مورد توصیه است.

باسلام
قابل مطالبه و پیگیری است.

برای مطالبه وجوه طرح دعوی کنید با ثبت دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی

سلام می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

درود:دادخواست حقوقی دهید ،ولی به نوعی شما هم مرتکب جرم شده ایدسایت مسابقه وپیشبینی بازی ها نامشروع است.