دریافت مستمری پدر چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۵ #91620036

پدرم ۱۶سال پیش فوت شده.مادرم مستمری میگرفت.الان ۶ ماه هست که مادرم هم فوت شده.از همسرم جدا شدم.برای گرفتن مستمری پدرم به تامین اجتماعی رفتم.مدارک دادم.الان میگن آمدیم تحقیق، گفتن آدرسی که دادی،اونجا سکونت نداری.تایید نشده.میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از تکمیل مدارک اقدام بفرمایید

با سلام،مجدد مراجعه کنید با تکمیل مدارک و استشهادیه محلی تا رد نشود.

با سلام. دوست عزیز مجدد اقدام کنید و استشهادیه محلی تهیه کنید.

مدارک خود را تکیمل و تحویل دهید

باسلام و درود استشهادیه محلی ارائه نمایید.

سلام
مجددا مراجعه کنید و مدارک را ارائه دهید

مدارک احراز سکونت خود مانند اجاره نامه ویا سند مالکیت ،استشهادیه محلی ارائه نمایید.