آیا اعسار از هزینه دادرسی در همان دادخواست مطالبه نوشته میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۰ #91614326

سلام
میخام برای حکم صادره خیانت در امانت تعمیر کار خودرو که ۲ ساله خودروم و گرفته و تعمیر نکرده و حتی قطعاتش رو هم باز کرده و و بنوعی اوراق کرده داداخواست مطالبه خسارات ناشی از جرم بنویسم. ۱) خودرو ابزار کارم بود و من راننده مسافرکش بودم، خسارات عدم درآمد هام که این ۱۹ ماه بدست نیاورم با چه عنوان و چه مقدار بنویسم؟
۲) خساراتی که بابت نداشتن خودروی خودم بابت ایاب و ذهاب خونوادم و مادر بیمارم ناچارا با آژانس هفته ای سفرهای درون شهری ۲۰ بار و ۲ بار بین شهری رو به چه عنوانی بنویسم و چقدر؟ ۳) بیمه نامه و خسارت بیمه ۲ سال الکی پرداخت کردم؟
مدل ماشینم۸۲ بود اما بدلیل کار با خودرو به مرور در۳ سال تمام قطعات خودروم رو ناچارا با بهترین و بالاترین مدل جایگزین کردم انقدر که حتی یک پیچ و مهره ساده مدل ۸۲ هم تو ماشین نموند و با سیستم صوتی و صندلیهای نو سال ۹۷ کمتر از صفر و بالاتر از مدل ۹۶ قیمت گذاری میشد.چطور چیزیکه دزدیده شده و وجود نداره رو اثبات کنم و کارشناس با وه معیاری محاسبه میکنه؟ اگر همون خودروی ۸۲ رو محاسبه کنه دقیقا طبق خواسته خائن که از ابتدا با همین نقشه اقدام کررده پیش میره؟! لطفا راهنماییم کنید و بفرمایید در این مورد چه مبلقی بنویسم و ایا درمورد این خواسته چه عنوانی در قسمت خواسته بنویسم و طبق قانون من هر مبلغی بنویسم اهمیت نداره و ماشینمو بهم برمیگردونن اما ماشین با کدام قطعات با قطعاتیکه الان بعد فهمیدن حکم کیفری داره میبنده یا قطعات خودم؟ بهمین دلیلم تا کنون تامین دلیل ننوشتم؟ و اگر نظرتون درج مبلغ باشه ایا اعسار از هزینه دادرسی در دادخواست مطالبه یا در دادخواست تامین دلیل قبل دادخواست اصلی یعنی مطالبه خسارات میشه نوشته بشه؟ و مقدار خسارت ممکن الحصول اگر با عنوان کردنش موافق هستین چقدره؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام به استحضار می رساند در همان دادخواست اولیه ستون خواسته و بهای آن با ذکر : اعسار از پرداخت هزینه های دادرسی ، و تقدیم استشهادیه مربوطه که به امضاء دو نفر رسیده باشد و استماع شهادت شهود تعریفی و عند الاقتضاء استعلام از مبادی مربوطه جهت حصول نتیجه برای دادگاه که شما استطاعت مالی پرداخت هزینه های دادرسی را ندارید از پرداخت هزینه دادرسی موقتا معاف خواهید شد .

بابت تحویل خودرو تعویض قطعات آن بدون اطلاع شما اگر به امانت نزد وی بوده میتوانید با توجه به (عقد بیع شما و تعمیرکار)شکایت کیفری تحت عنوان خیانت در امانت و بابت مطالب ضرر، زیان،خسارت اقدام کنید

قیمت بازار آزاد بنویسید

هرچند اخذحکم ایاب وذهاب سخته ولی طبق گواهی آژانس مبلغ خسارت تردد از این بابت را هم بنویسید

بیمه نامه وسایر خسارت وارده را هم مطالبه با عنوان سایر خسارت های که بدلیل تحویل ندادن خوردرو شما متحمل شدید

باشهادت شهود ثالت کنید

کارشناس با مدل خودرو محاسبه می کنه

هرچند سئولتون زیاد و از هر جنبه مطرح شده ولی بنده سعی کردم بصورت عامیانه پاسخ بدم تا متوجه بشی اما بهرحال حتما از طریق وکیل خود اقدام به شکایت کن تا متضرر نشوی

با سلام بله اعسار از پرداخت هزینه دادرسی پس از مطالبه در ستون خواسته قید میشود بدوآ اعسار از پرداخت هزینه دادرسی لذا طی دادخواست تقدیمی درهمان ستون خواسته نوشته میشود.

با سلام و احترام به استحضار می رساند اولا : شما با طرح شکایت کیفری خیانت در امانت طبق تجویز ماده ۶۷۴ از قانون مجازات اسلامی و محکوم نمودن شخص می توانید به حق و حقوق قانونی خویش برسید . ثانیا : از حیث حقوقی نیز می توانید با طرح دعوی مطالبه وجه با تامین دلیل و جلب نظریه کارشناسی اقدام نمایید و چنانچه قادر به پرداخت هزینه های دادرسی نمی باشید در همان ابتدا با تقدیم استشهادیه و عنوان اعسار از پرداخت هزینه ها معاف خواهید شد .ثالثا : مطالبه هزینه های غیر متعارف اصولا عدم النفع تلقی شده و منتج به نتیجه مثبت برای شما نخواهد شد .