آیا پزشکی قانونی زمان پارگی پرده بکارت را تشخیص می دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #91607317

سلام خسته نباشید
از از طرق پزشکی قانونی میشه تشخیص داد زمان تقریبی پارگی بکارت رو؟و آیا در آزمایشات مشخص میشه که بعد از پارگی خانم رابطه داشته یا نه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پزشکی قانونی میتواندزمان تقریبی ازاله بکارت را معین کند زمان تقریبی زوال پرده بکارت صرفا تا یک الی دو ماه بعد از پارگی از روی نشانه های ظاهری مانند قرمزی و خون مردگی و زخم قابل تشخیص است.از نظر علم پزشکی رابطه جنسی تا ۳ هفته بعد از وقوع ان قابل تشخیص است و اگر بیشتر از ۳ هفته از وقوع ان گذشته باشد قابل تشخیص نیست
اما اگر رابطه نزدیکی زیادی داشته باشین ازطریق چین های واژن مشخص میشود

به این دقیقی ک شما می فرمایید قابل تشخیص نخواهد بود و تنها از زخم بودن و جای خراش می توان متوجه شد به تازگی بوده است یا خیر

با سلام مخاطب عزیز موضوع سوال شما پزشکی است و حقوقی نیست.

سلام . اگربکارت از بین رفته باشد ، زمان ازاله آن و تعداد دفعات آن قابل تشخیص نیست .