پرونده در دادسرا هست من چه کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۲۳ #91580211

در یک ماجرای ضرب و شتم هردو طرف شکایت کردیم و افسر پرونده از من پرسید ایا حاضری بری پزشک قانونی و من گفتم بله و در پرونده ثبت شده ولی مرا به پزشک قانونی نفرستاد و گفت که کزارش بیمارستان کفایت میکنه

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما مراجعه به پزشکی قانونی لازم است. و درخواست معرفی به پزشکی قانونی برای تعیین میزان دیه را نمایید

باسلام خیر گزارش بیمارستان کفایت نمی کند و بایستی به پزشکی قانونی مراجعه نمایید.

درود
خودتان باید تقاضای معرفی نامه به پزشکی قانونی را داشته باشید.

بااحترام
سریعا به پزشک قانونی با نامه کلانتری مراجعه نمایید و مدارک بیمارستان را نیز جهت ارائه به پزشک قانونی همراه داشته باشید

از دادیار یا بازپررس پرونده تقاضای معرفی به پزشکی قانونی نمائید

سلام در دادسرا تقاضای ارجاع امر به پزشکی قانونی را نمایید.

از مقام قضایی تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی را به عمل آورید