پیدا کردن موبایل سرقتی چطور است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۹ #91578790

با سلام خسته نباشید
دو عدد موبایل اکبند که داخل جعبه هاش بودن و اصلا باز نشده بودن سرقت رفته من میتونم اونارو ردیابی کنم اگه بشه هم به چه صورته و چه چیزایی لازم داره؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفتر خدمات شکایت ثبت کنید شماره سریال گوشی های سرقتی را درج کنید حتی المقدور جعبه ی گوشی باید باشد.
پس از ثبت به بخش ارجاع دادسرا رجوع کرده و وقتی پرونده به شعبه ارجاع شد تحقیقات آغاز میشود
به این صورت که ردیابی سریال صورت میگیرد و از طریق کلانتری مربوطه میتوانید اقدام کنید

سلام.بله می توانید شکایت کنید

درود بر شما. شما میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی بابت سرقت گوشی شکایت خود را مطرح کنید

سلام با داشتن سریال گوشیها یا فاکتوری که مشخصات گوشی باشد میتوانید شکایت سرقت را از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

باسلام
بامرجعه به یکی از دفاتر پیشخوان میتوانید تقاضای رد یابی گوشی را نمایید

درود
می توانید به جرم سرقت از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید ـ

تحت عنوان سرقت می توانید شکایت خود را ثبت نمایید