من چجوری موتورمو میتونم ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۸۱ #91578509

سلام آقاا من موتورمو دادم دوستم ببره یه کاری انجام بده برگرده. موتورو برد دیگ نیاورد گفت دزدیدنش بعدم رفته بود اعلام سرقت کرده بود الان من چجوری موتورمو یا هزینشو میتونم ازش بگیرم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی در مورد خیانت در امانت:
«هر گاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل ‌سفته، چک، قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی‌ برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده، آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند، به حبس ‌از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.»

لذا شما می توانید از ایشان به جرم خیانت در امانت شکایت نمایید.

موفق و پیروز باشید

شما نیز شکایت سرقت نسبت به موتور رو انجام بدین و در متن شکواییه حتما به سپردن ان به دوستتون اشاره و سرقت شدن ان به ادعای او اشاره کنید و از رییس شعبه بخواین او رو بعنوان مطلع دعوت بکنه و در صورت وجود ظن و تردید اتهام رو به او نسبت بدین

درود بر شما
درصورت داشتن مدارک موتور و با توجه به اعلام سرقت توسط شخص بطور ضمنی مسیولیت موتور شما را برعهده گرفته است . از باب تلف مال ، ضامن پرداخت عین یا مثل ان می باشد

سلام
اگر سند موتور را دارید دادخواست مطالبه خسارت و قیمت موتور بدهید.