با شکایت کلاه برداری اینترنتی؛ آیا به پولم میرسم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۳ #91557796

سلام من تو اینستا گرام مبلغ۲/۲۰۰پول ریختم برای خرید کنسول بازی بهد این که پول و ریختم طرف همه چیز و پاک کرد جنسم نفرساد
شکایتم کردم ازشم شماره کارت آدرس رسید پول دا م

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با شناسایی شخص کلاهبردار و اثبات این موضوع می توانید به عنوان رد مال که مجازات کلاهبرداری است پول خود را دریافت کنید.

درود
بله از طریق طرح شکایت به د ادسرای ویژه جرایم اینترنتی می توانید به مبلغ خود برسید

می توانی طبق فیش واریزی علیه مالک سایت و ادمین هاش به اتهام گلاهبرداری اینترنتی شکایت کیفری مطرح کن

باسلام بله میتوانید به استناد رسید پرداختی وجه شکایت مبنی بر کلاهبرداری تنظیم نمایید و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با درود..
در اینخصوص در صورت طرح شکایت و اثبات جرم مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی، ضمن محکومیت صادره، حکم به رد مال هم صادر خواهد شد..

ممکن است تحت شرایطی کلاهبرداری اینترنتی حساب محسوب گردد.

بلی با استناد به فیش واریزی و پیگیری میتونید به پولتون برسید