منطقه ای که خدمت کرده توی پرونده نوشته نشده، میخواستم ببینم باید چکار کنم چطوری پیگیرش بشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #91555550

سلام
پدر من ۲۴ ماه جبهه بوده و الان که برای گرفتن کسر خدمت به یگانی که از اون قسمت به جبهه رفت مراجعه کردم گفتن پرونده پدرت هست اما نه تاریخ و نه منطقه ای که خدمت کرده توی پرونده نوشته نشده.
میخواستم ببینم باید چکار کنم چطوری پیگیرش بشم؟
بنده در حال حاضر سرباز هستم با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کمیسیون هایی وجود داره برای همچین مواردی که پدرتون باید موضوع رو در این کمیسون ها مطرح کند، از کارگزینی همون یگان بپرسید، راهنماییتون می کنن