قوانین مربوط به آسیب عینک های واقعیت مجازی در مکان عمومی چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۷۴ #91555228

سلام
من حین بازی با عینک واقعیت مجازی دستم خورد به دیوار و دسته بازی مربوطه شکست و صاحب اون مجموعه این دستگاه رو بیمه نکرده و با توجه به سهل انگاری که کرد و کسی مراقب من نبود در حین بازی میخواستم بدونم هزینه خراب شدن این دسته با من هست یا با خود صاحب مجموعه پارک چون من جایی رو نمیدیدم و از عمد خرابش نکردم.ممنون میشم کمکم کنین

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مسبب ورود خسارت ملزم به جبران است

با احترام شما مسئول خسارت هستید.

بااحترام. مسئول خسارت هستید.

درود هزینه آن بر عهده شماست.

باسلام
چون خسارت ناشی ازعمل شماست جبران آن نیزبعهده شما است

با سلام
هزینه آن بر عهده شماست.

سلام
شما مسئول پرداخت خسارت هستید