چگونه میتوانم با شرایط ذکر شده اقدام به رفع مسدودیت از حساب خود کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۵۴ #91547484

باعرض سلام
حساب بانکی بنده دوماه پیش به جرم تحصیل مال با دستور مقام قضایی بسته گردید و پس اینکه پرونده مختومه شد و برای بنده قرار منع تعقیب صادر گردید اما حساب بنده رفع مسدودیت نشد و همچنان مسدود است.
از انجا که مقام قضایی که دستور مسدودیت حسابم را داده در استانی دیگر است و من امکان رفتن به انجا را ندارم و همین طور توان گرفتن وکیل را برای رفع مسدودیت حساب خود را ندارم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق شعبه درخواست رفع مسدودی نمایید.

میتوانید تقاضای خود را به وسیله لایحه الکترونیکی از دفتر خدمات قضایی تقدیم مرجع قضایی کنید.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید لایحه ارسال کنید.

سلام
طی تنظیم و ارسال لایحه درخواست رفع مسدودی نمایید

با سلام و احترام
نیازی به حضور نزد مرجع صادر کننده دستور نیست می توانید طی یک لایحه درخواست دستور رفع مسدودی حساب را از طریق دفاتر خدمات قضائی محل اقامت خود ارسال نمائید.
موفق و سربلند باشید.

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ای تنظیم و در خواست رفع مسدودی از حساب کنید

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ارسال لایحه رفع مسدودی امکان پذیر است