بعد از فوت ایشان مال واموال ایشان به چه کسی خواهد رسید؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۸۹ #91545833

باسلام
پدرم ۲۰ ساله پیش قبل از اینکه از مادرم جدا بشن ازدواج مجدد انجام دادن با شناسنامه المثنی(فرزندی هم از همسر دوم خود ندارد) ،در شهرستان واسم بنده به عنوان تنها فرزندشان در شناسنامه دوم (المثنی)ثبت نکردن .سوال بنده اینکه بعد از فوت ایشان مال واموال ایشان به چه کسی خواهد رسید ؟با توجه به ثبت نشدن نام فرزند
با تشکر

مشاوره حقوقی حصروراثت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از اثبات نسب هم فرزند و هم همسر ارث خواهند برد

با سلام ،از طریق ثبت احوال پیگیری کنید .با اثبات نسب اموال بین شما و همسر دوم تقسیم میشود.

سلام از طریق ثبت احوال پیگیری لازم را بعمل آورید پس از ثبت و اخذ گواهی انحصار وراثت به فرزند و همسری ک در عقد ایشان هست و پدر و مادر در صورت حیات ارث تعلق خواهد گرفت

سلام از طریق ثبت احوال پیگیر باشید چنانچه نام شما ثبت نشده بود از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اثبات نسب بدهید . در صورت اثبات نسبت فرزندی شما اموال بین شما و همسر دوم پدرتون تقسیم خواهد شد .

سلام
ابتدا از طریق ثبت احوال بررسی کنید در صورت عدم ثبت این شما دادخواست اثبات نسب بدهید.

بایستی نسبت به اثبات نسب اقدام بفرمائید

باسلام و درود شما باید دادخواست اثبات نسب ازطریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید.