رضایت در دعوا و تهدید به صورت قطعی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۵ #91543

با سلام چند وقت پیش در ترافیک خیابان فردی از افسران پلیس در ساعت 11 شب - در خارج از وقت خدمت و با لباس شخصی - خواست به جلوی ما که در خط سبقت بودیم بپیچد که چون راه ندادیم شروع به فحاشی وتهدید کرد که من پلیسم و هرجا بروید گیرتان می آرم و لت و پارتان میکنم که ما از ترسمان توقف کردیم و شروع به کتک زدن بنده و پاره کردن رباط انگشت پسرم کرد. مردم ما را جدا کردند و ماجرا تمام میشد که براساسفراخوان ایشان، خانواده شان سر رسیده و دریاره زدند که بینی بنده خونریزی و عینکم شکست. سپس آنها - به اظهار یک شاهد رهگذر -در پشت صحنه بینی مادرشان را خوان آوردند. نهایتا" در کلانتری حسب استعلام از بازپرس کشیک اعلام کردند یا همه بازداشت و صبح با دادسرا اعزام می شوید یا رضایت داده و آزاد میشوید. به اصرار پدر طرف مقابل هر دو طرف رضایت بی قید و شرط دادیم . اما روز بعد آنها از ما شکایت و برگه های پزشک قانونی آوردند و ما یک هفته بعد مطلع شدیم و شکایت کردیم در حالیکه آثار زخم و کبودی های ما غالبا" رفع شده بود. حلا آنها از باب شکستگی بینی مادرشان دیه میخواهند و دیه ما به دلیل فوق کمتر از آنهاست. آیا دادگاه ما را محکوم میکند/ جزای نقدی و دیه ِ یا آنها را مقصر میداند؟ پیراهن مرا دریده اند و آثارخون دماغم در آن باقی است ولی پزشک قانونی قبول نکرده به علت گذر زمان. ممنون از راهنمائی تان

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه طرف مقابل به یکدیگر رضایت داده باشند دیگر شکایت از جانب یکطرف امکان پذیر نخواهد بود به دلیل اینکه در این صورت طرف دیگر نیز میتواند شکایت کند. لذا میتوانید وکیل بگیرید.