اثبات رابطه نامشروع با استناد به مورد زیر چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۴ #91534647

با عرض سلام
وقت بخیر
اگه یک شماره تلفن به نام اقا باشه ولی یک خانم از ان استفاده میکرده رو چطور میتونم ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رابطه نامشروع نیاز به ادله بسیار قوی دارد و با این موضوع قابل اثبات نمیباشد

سلام
اثباات این امر دشوار می باشد و اصولا فردی که سیم کارت به نام وی می باشد مالک ان است و شما باید ثابت کنید که سیم کارت تحت تصرف فردی غیر از مالک بوده است که در این راستا شاید بتوانید به شهادت شهود استناد کنید

سلام و درود
طبق فرمایش دوستان شما باید ابتدا از فردی که مالک سیم کارت است به عنوان مشتکی عنه یاد کنید تا در صورتی که در زمان وقوع جرم احتمالی سیم کارت نزد دیگری و یا مورد استفاده ی وی بوده است عنوان شود تا شکایت شما به جهت روشن تری دلالت داده شود.
موفق باشید.

سیم کارت به نام هرکسی که باشد مسولیت با خود اوست مگر اینکه بتواند اثبات کند سیم کارت دست دیگری بوده یا به دیگری واگذار شده

با سلام
چنانچه مدعی هستید با سیم کارت مورد نظر جرمی صورت گرفته است ابتدا باید طرح شکایت نمایید و برای اثبات این امر که سیم کارت مورد استفاده چه شخصی بوده است باید ادله محکمه پسندی داشته باشید تا قاضی را مجاب کنید که دستور اخذ پیرینت پیامک ها یا تماس های ورودی و خروجی را صادر نماید که از این طریق مشخص شود که سیم کارت دست چه شخصی بوده است.