این هزینه را چه کسی باید پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۱ #91527796

با سلام
یک پراید دوگانه کارخانه خریدم قولنامه کردیم کل پول پرداخت شده جهت تعویض پلاک مراجعه کردیم ماشین معاینه فنی نداشت و تاریخ انقضاء کپسول cng به پایان رسیده به شرط تعویض معاینه فنی صادر خواهد شد در نتیجه بعد از تعویض کپسول تعویض پلاک میسر خواهد بود .
هزینه ی تعویض کپسول گاز ۱۰ میلیون تومان است این هزینه را چه کسی باید پرداخت کند؟
در قولنامه داشتن یا نداشتن معاینه فنی ذکر نشده است .
به صورت لفظی چند بار سوال کردم ایشان جواب ندادن
پیامک ها موجود هست .
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مفاد قرارداد دارد .

به متن قرارداد بستگی دارد

بواردات شما بهتر است بررسی گردد

با سلام به موجب قانون مدنی هزینه انتقال مبیع بر عهده فروشنده است

با سلام و احترام
گرچه با این توصیفات شما باید پرداخت نمایید اما طبق شروطی میتوانید این مبلغ را از فروشنده سابق بگیرید.

با درود به مفاد قرارداد بستگی دارد

درود
بسته به مفاد قرارداد دارد