میتوانند املاک خود رو به صورت رسمی و غیر رسمی به فروش برسانند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۹ #91518667

با سلام احترام
آیا وراثی که مالیات بر ارث رو پرداخت نکرده اند میتوانند املاک خود رو به صورت رسمی و غیر رسمی( مبایعی نامه) به فروش برسانند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .لازم است که مالیات آن پرداخت شود.

درودبرشما

بله می تونن بفروشند. مخصوصا اگر ملک موردنظر از ابتدا در غالب سند عادی خرید و فروش میشده،

اگر مراتب خرید ملک قولنامه‌ای در قالب یک قرارداد عادی بوده و به اطلاع سازمان امور مالیاتی نرسیده باشه، به اون مالیات بر ارث تعلق نمی‌گیره. در چنین شرایطی بسیاری از وراث ملک رو به همون صورت قولنامه‌ای به فروش می رسانند.

با سپاس

باسلام بایستی مالیات آن پرداخت شود

با سلام
باید مالیات آن پرداخت شود

می بایست مالیات آن پرداخت شود.

سلام اقدام یاد شده مشمول فرار از پرداخت مالیات و جرم تلقی شده و در صورت احراز با مجازات مواجه خواهد شد

بصورت غیر رسمی بله ولی بصورت رسمی چون نیاز به تنظیم سند دارد باید مالیات بر ارث پرداخت شود