بدون اجازه من بچه ۴ساله ام رو برده خونه باباش ومیگه نمیام خونه، چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۳۴ #91505678

سلام وقتتون بخیر خانمم امروز از خونه بدون اجازه من بچه ۴ساله ام رو برده خونه باباش و میگه نمیام خونه چیکار باید بکنم توروخدا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تمکین دهید

در خصوص فرزند طرح دعوای ملاقات
در خصوص همسرتان اظهارنامه تمکین دهید اگر توفیقی حاصل نشد با ثبت دادخواست طرح دعوای الزام ب تمکین کنید

باسلام و درود شما می توانید دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.

درود:دادخواست الزام به تمکین دهید،از طریق دفاترالکترونیک قضایی، حضانت فرزند تا ۷سالگی بر عهده مادر است،در صورت عدم تمکین زوجه دادگاه اجازه ملاقات برای فرزند به شما خواهد داداین حق محفوظ است.

با سلام شما برای ترک منزل همسرتان دادخواست الزام به تمکین را مطرح کنید و تا سن هفت سالگی حضانت فرزند با مادر است اما مادر نمی تواند مانع ملاقات فرزند با شما بشود شما برای ملاقات فرزند تان
می توانید دادخواست ملاقات فرزند را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با سلام
بدون فوت وقت از طریق نیروی انتظامی یک گزارش برای این اتفاق تنظیم کنید. سپس از طریق دفتر خدمات قضایی یک اظهارنامه مبنی بر اعلام خروج از منزل بدون اذن شوهر و عدم تمکین برایشان بفرستید. در ادامه داخواست ملاقات فرزند با قید دستور موقت فوری و دادخواست الزام به تمکین علیه ایشان مطرح نمایید.

بهتر است دادخواست الزام به تمکین طرح کنید