سوالم اینه که اگر شکایت کنم چقدر میتوانم حق و حقوق خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۲۹ #91499730

با سلام احترام
بنده حدود ۶ سال برای کارفرمایی کار کرده ام و در تمام مدت برای من بیمه رد شده است منتها هم اکنون پس از اینکه بیرون امده ام کارفرما تسویه انجام نمیدهد ، در دو سال اول قراردادی داشتم که ساعتی بود و سنوات در آن وجود نداشن بعد هم اکنون سنوات سه سال قرارداد من مانده و عیدی سه ماهه اول ۱۴۰۰ و مانده مطالبات قبلی ، قرارداد ها تک نسخه ای هست و دست کارفرماست ،

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق اداره کار پیگیری کنید

سلام به اداره کار مراجعه نماید

با سلام
به اداره کار مراجعه و از این طریق طرح دعوی کنید

با سلام به اداره کار مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید

با سلام می توانید در این خصوص به اداره کار مراجعه کنید.

می توایند برای مطالبه به اداره کار مراجعه و پیگیری نمایید

سلام
با توجه به واریز حق بیمه وجود رابطه کاری محرز است.
جهت مطالباتتون به اداره کار محل کار مراجعه کنید.