تجدید نظر برای تمکین چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۶۸۳ #91490

سلام و خسته نباشید
همسر بنده از من تمکین نمیکنه و همه راه ها رو امتحان کردم که بیاد سر خونه زندگی که به نتیجه نرسیدم، دادخواست الزام به تمکین دادم که رای دادگاه به نفع بنده صادر شد و همسرم محکوم به تمکین شد که پس از نوزده روز روی رای صادره اعتراض زد که خونه کارشناسی نشده و این وسط با اتلاف زمان قصد دریافت نفقه بیشتر داره و یه لایحه تنظیم کردم و روی پرونده گذاشتم حالا سوال اینه که چقد طول میکشه رای قطعی صادر بشه؟
امکان اینکه همون رای بدوی قطعی بشه کمه یا زیاد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال صدور همان رای قطعی نیز وجود دارد و بنده نمیتوانم به شما در خصوص رای صادره اظهار نظر کنم لذا باید منتظر بمانید.