از ارث سهم خواهیم داشت؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۵ #91473269

سلام وقت بخیر ازروی سلامتی وشادکامی دارم برای کارشناشای محترم که لطف میکنن وجواب سوالها رو میدن
پدرم یه وصینتنامه داره که همه برادرا و خواهرا زیر این وصینامه رو امضا کردن و تمامی موارد رو
قبول کردن پدر من سال ۸۶ فوت کرده و ما امسال انحصار وراثت کردیم دو تا مورد هست که پدرم وصیت کرده و {محل اختلافه } ما یه مغازه گلی قدیمی تو روستا داریم که پدرم در
وصیتنامش نوشته چون ممر درامد خانواده ست فعلا تقسیم نمیشه تا مهدی (که منم ) ازدواج کنه و وضعیت دخترانم مشخص شود درضمن هنگام ازدواج مهدی یا دخترانم از کل داریی باید هزینه ازدواج انها درحد معقول و متعارف پرداخت شود.من و خواهرم هنوز ازدواج نکردیم. برادرم میگه از نظر حقوقی دیگه خانواده ای در کار نیست و مغازه هم دیگه ممر درامد خانواده نیست (درحالیکه پدر من حقوق یا منبع درامد مستمری نداشته که ازش باقی بمونه و خواهرام باهش زندگی کنن و تا الان با دارمد ناچیز مغازه و کمک خیرین زندگیشو اداره کردن ) و چون معلوم نیست شما کی ازدواج کنی پرداخت هزینه ازدواج از ارث باقیمانده منتفیست ایا حق با برادرمه وما هیچ حقی نداریم

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیتنامه تا ثلث اموال معتبر است.

باسلام وصیت تا یک سوم صحیح است و اگر وصی مشخص شده ایشان وظیفه اداره ماترک را دارند.

با درود وصیت تا یک سوم ممکن است ایکن مازاد بر ان نیازمند تنفیذ همه وراث است

سلام
وصیتنامه تا ثلث اموال قابل اجراست و مازاد بر آن منوط به تنفیذ وراث است.

با سلام
وصیت نامه تا یک سوم اموال اعتبار دارد

وصیت نامه تا ثلث دارای اعتبار است و چون کلیه وراث وصیت نامه قبول کرده و ذیل وصیت نامه را امضا کردندتوصیه می کنم تنفیذوصیت نامه را از دادگاه درخواست کنید

درود
وصیت تا ۱/۳ نافذ می باشد