به من تهمت دزدی از مغازه زده شده، چگونه از خود دفاع نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۴۲ #91468507

سلام و خسته نباشید
من ۲۱ سالمه و شاگرد مغازم، شش ماه قبل دوستم میخواست ماشین بخره و پدرش متوجه موضوع نشه، به همین دلیل ماشین پژو پارس رو بنام من خریدیم و یه مدت دست من بود، از طرفی صاحب کارم بهم مشکوک شد و بدون اجازه من پرینت گردش حساب من و خانوادم رو گرفت و مدعی شد که تو مدت سه سال که تو مغازش کار کردم ۳۰۰ میلیون ازش دزدی کردم، بدون اینکه ادعاش رو اثبات کنه ازم خواست ماشین دوستم رو بنامش بزنم تا آبرو ریزی نکنه، به دوستم گفتم و اون موافقت کرد تا زمان اثبات ادعاش ماشین رو بنام صاحب کارم قولنامه کنیم، الان سه ماه گذشته ولی صاحب کار هنوز نیومده تا موضوع رو ثابت کنه، از طرفی پدر دوستم موضوع رو فهمیده و به جرم خیانت در امانت ازم شکایت کرده، تنها مدرکی که داشتم پیامهای واتساپ بود که اونا رو هم پاک کرده.
لطفا راهنماییم کنید چطور باید از خودم دفاع کنم؟
و چطور از صاحب کارم شکایت کنم؟
اگه بخوام شکایت کنم حدودا چقد زمان و هزینه میبره؟

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است تمام واقعیت را آنچنان که رخ داده تعریف کنید تا وکلا بهتر بتوانند جواب دهند ما قاضی نیسیتیم، اما در مورد خیانت در امانت تنها رفیقتان ذی سمت بوده و امکان شکایت دارد
در مورد خودرو تنها در صورتی که صوری بودن انتقال را ثابت کنید می توانید به نتیجه برسید

سلام سناریوی جالبی مطرح کردید . در خصوص خیانت در امانت دوست شما حق شکایت دارد نه پدرش . در خصوص قرارداد با صاحب مغازه اصل بر صحت آن است و باید صوری بودن را اثبات کنید . فقط می توانید ثمن قرارداد را مطالبه کنید .

داستانی که شما تعریف کردید دور از واقعیت است چگونه میشود بر حسب ادعا شما ماشین بنام کسی بزنید، اگر ایشان ادعایی داشته بایستی در دادگاه اثبات ننموده است ، بهرحال خیانت در امانت هم نیست چون شما مالک هستید ، برای قولنامه هم بایستی شهود به دادگاه ارائه نمایید .