آیا باید در دادسرا نیز علیه محکوم که دانشگاه علوم پزشکی است، نیز بطور مستقیم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱۵ #91458924

با سلام. دیوان عدالت اداری تاکنون دو مرتبه، یک بار در شعبه بدوی و یک بار در شعبه تجدید نظر به نفع بنده رای داده است. پس از تاخیر محکوم‌ علیه، در اجرای حکم دیوان، این بار به شعبه اجرای احکام دیوان مراجعه کردم. بالاخره پس از چند ماه، در زمان وقت نظارت تعیین‌ شده، محکوم علیه اقدام به صدور گزارش خلاف واقع کرده است و به دیوان اطلاع داده که حکم را اجرا کرده است.
صدور گزارش خلاف واقع به این صورت بوده که محکوم‌ علیه موضوع شکایت که افزودن سنوات ارفاقی برای بازنشستگان پیش از موعد (به استناد قانون بازنشستگی شاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور مصوب ۱۳۶۷/۹/۱ ) بوده را به برخورداری از فوق‌العاده‌ سختی‌کار تعبیر کرده و به این ترتیب، اعلام کرده که حکم دیوان را اجرا کرده است. در صورتی که موضوع شکایت اساسا چیز دیگری بوده - یعنی افزودن سنوات ارفاقی، و نه برخورداری از فوق العاده سختی کار!!
با مراجعه به شعبه دیوان عدالت اداری در شهرستان، حتی مسئول شعبه نیز حق را به ما داده است و اذعان کرده که محکوم‌ علیه اقدام به صدور گزارش خلاف واقع کرده. لذا شعبه دیوان در شهرستان، صرفا به ما گفت که نامه ای را به مقصد دیوان عدالت اداری در تهران پست کنیم و ماجرا را شرح دهیم. همین.
به نظر شما چه اقدامات دیگری باید انجام بدهیم تا احقاق حق صورت بگیرد.

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود مدارک و مستندات را به دیوان ارسال نمایید.

موضوع عدم اجرای رای توسط مرجع مزبور را به دیوان اطلاع دهید

سلام باتوجه به سوال شما مدارک و مستندات و توضیحات را به دیوان ارسال نمایید موفق باشید

اظهار نامه ای در رابطه با عدم انجام حکم دیوان به ان اداره ارسال و عواقب عدم اجرای حکم را متذکر شوید پیشنهاد میکنم تنظیم اظهار نامه توسط احدی از دوستان حاضر تنظیم شود تا بصورت حقوقی ومستدل باشد