مجازاتی که قانون بابت تهدید به قتل و فحاشی و ضرب و شتم در نظر می گیرد چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۲ #91455480

با سلام و احترام
شخصی هنگام رفتن به محل کار ، به بنده حمله کرده و ضمن فحاشی و ضرب و شتم اقدام به تهدید به قتل من را نمونه اند، بنده شکایت کرده و شهود رو به دادگاه جهت شهادت نیز برده ام، مجازاتی که برای این شخص تعیین می شود حداقل چیست و چقدر زمان میبرد؟

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید، مزاحمت و ضرب و شتم طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

سلام
بابت تهدید به قتل از دو ماه تا دوسال به حبس محکوم می شود
بابت فحاشی به شلاق یا جزای نقدی محکوم می شود
بابت ضرب و شتم نیز حسب اعلام پزشکی قانونی به پرداخت دیه محکوم می شود

مدت زمان رسیدگی مشخص نیست و بستگی به موارد بسیاری دارد . مجازات ایشان پرداخت دیه و شلاق و حبس است .

درخصوص تهدید به قتل: اگر کسی افراد دیگری را به هر نحوی به قتل یا ضررهای نفسی تهدید کند به ۲ ماه تا ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
بابت ضرب و شتم درصورت داشتن نظریه پزشکی قانونی ، دیه تعلق می گیرد

حداقل توهین وفحاشی است ۷۴ ضربه شلاق یا ۵۰ تا ۱۰۰تومان جزای نقدی

با سلام مستند به ماده۶۶۹ قانون مجازات تهدید به قتل حبس ۲ماه تا ۲سال و یا ۷۴ضربه شلاق فحاشی و توهین شلاق در مورد ضرب وشتم هم دیه و تعزیر