آیا دوباره یک چهارم حقوق محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۸۸ #91435374

باسلام پس از کسر یک سوم حقوق کارمند مجرد با توجه به اینکه درآینده فرد متاهل خواهد شد و حقوق فرد افزایش می یابد آیا دوباره باز در سالهای فرد یک چهارم حقوق محاسبه میشود ویک چهارم افزایش حقوق محاسبه میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه متاهل باشید یک چهارم حقوقتان کسر خواهد شد.

بله با اطلاع به شعبه یک چهارم از حقوق ماهیانه ایشان کسر میشود

سلام دوست عزیز . برابر ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی و تبصره ۱ ذیل آن به محض تغییر وضعیت تاهل شما و اعلام مراتب به دایره اجرای احکام کسر ثلث حقوق به کسر ربع حقوق تبدیل شده و از مازاد آن رفع توقیف به عمل خواهد آمد.

سلام و درود
در صورتی که ثلث حقوق فرد مجردی توقیف باشد و در امتداد اجرای حکم و وصول محکوم به تاهل بر وی عارض گردد، میتواند به اجرای احکام اعلام نماید و مدارک مربوط به تاهل جدید خود را ارائه و نسبت به رفع توقیف از حساب حقوق خود تا یک چهارم اقدام کند.
موفق باشید.

با سلام
بله در صورت متاهل بودن یک چهارم حقوق دریافتی ایشان (درآمد فعلی با احتساب مبلغ افزایش یافته) کسر خواهد شد البته متاهل شدن محکوم علیه باید به شعبه اطلاع داده شود.