چطوری میتونم از محتویات پرونده باخبر باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۶۵۹ #91430476

سلام خانم بنده به دلیل مشکلاتی که با هم داشتیم چند تا شکایت از من کرده و یک شکایتش اینه که عکسشو قبلا گذاشتم پروفایلم و عکس کاملا پوشیده بوده.حالا پیش هر وکیلی میرم میخوام مشاوره بگیرم میگه بایداز پرونده کپی بگیری و قاضی هم چون در جلسه دادرسی اجازه نداد باهاش صحبت کنم باهاش برخورد کردم ولی بی احترامی نکردم .حالا احساس میکنم با بنده مشکل داره و میگه نمیتونیم از این جور پرونده ها کپی بدیم.من میگم از اسکرین شات های عکس پروفایل نمیخوام از حرفایی که خودم زدم میخوام کپی داشته باشم اما اجازه نمیده.من چطوری میتونم از محتویات پرونده باخبر باشم .البته حکم صادر شده ولی من میخوام برای اعتراض زدن از محتویات باخبر باشم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن ارائه تقاضای کتبی میتوانید پرونده را مطالعه نمایید.

می توانید جهت مطالعه پرونده وکیل بگیرید یا اینکه با درخواست کتبی تقاضای مطالعه پرونده و کپی از اوراق مربوطه را نماید

با سلام
میتونید وکیل بگیرید برای مطالعه کامل پرونده
یا درخواست کتبی از اوراق مفید پرونده

با عرض ادب و احترام
مراحل ذیل را قدم به قدم طی نمایید:
ابتدا فرم ذیل را تکمیل و به دفتر شعبه مراجعه نمایید
بسمه تعالی

ریاست محترم شعبه ------ دادگاه عمومی حقوقی

با سلام و تقدیم احترام ، اینجانب ---------- در خصوص پرونده به شماره بایگانی ---------- خواهشمندم دستور فرمائید پرونده فوق الذکر جهت مطالعه در اختیار اینجانب قرار گیرد . قبلا از دستور مساعدی که صادر خواهید نمود کمال تشکر را دارم .

با احترام مجدد

امضاء

شعبه مطابق قانون موظف است نامه شمارا به عرض دادرس پرونده برساند و ایشان هم موظف است که تایید نماید
وشما می توانید پرونده را مطالعه و از بعضی از اوراق پرونده با هزینه شخصی نسخه برداری نمایید

اگر دادرس چنین نکرد که معمولا وقتی شما کتبی درخواست می کنید پاسخ مثبت دارید.
بهرحال دادرس اجازه نداد ابتدا شماره نامه را از دفتر شعبه دریافت کنید
در این مرحله دو عمل باید انجام شود
اول : به اتاق حفاظت مستقر در دادسرا مراجعه و موضوع را شرح می دهید در کسری از ثانیه مشکل حل می شود
دوم: به استناد قوانین دادسرای انتظامی قضات از دادرس شکایت می نمایید که باعث توبیخ دادرس می شود

استناد قانونی شما:

به موجب مستفاد از مادتین ۵ و ۷ قانون‌آیین‌دادرسی‌کیفری مصوب ۱۳۹۲ و با توجه به ضرورت رعایت حقوق‌شهروندی

افزون بر آنچه مذکور شد در پرونده ما نحن فیه قرار_عدم_دسترسی بر اساس ماده ۱۹۱ قانون آیین دادرسی کیفری صادر نشده و در نتیجه کپی‌برداری و یا تصویربرداری از اوراق پرونده نه تنها فاقد اشکال بوده بلکه توام با جواز قانونی و از حمایت مقنن برخوردار است .

با نهایت تشکر
دکتر حشمدار

سلام، شما می‌توانید و حق دارید از اوراق پرونده به غیر از صورتجلسات دادگاه کپی بگیرید درخواست مکتوب بدهید قاضی اگر اجازه ندهد تخلف انتظامی مرتکب شده به حفاظت اطلاعات مجتمع مراجعه کنید