آیا تعدادی از وراث میتونن از گرفتن سهم الارثشون عقب نشینی کنن؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۱ #91429362

سلام
آیا در انحصار وراثت تعدادی از ورثه میتونن به نفع بقیه کنار بکشن ؟ مثلا پدر بزرگ و مادر بزرگ اعلام رضایت کنن که اموال به همسر و فرزندان متوفی برسه . یا اینکه باید بگیرن سهمشونو و بعد واگذار کنن؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این امر اختیاری میباشد و حق انتقال به هریک به هریک از وراث را دارند

سلام و عرض ادب
بله و میتوانند به این منظور صلح نامه تنظیم کنند

طی صلح نامه ای می توانند سهم خویش را صلح کنند نام ایشان در برگه حصر وراثت خواهد آمد.

با سلام بله می‌توانند و بهتر است این انتقال در قالب صلح نامه به صورت رسمی تنظیم و صورت گیرد .

در برگه حصر وراثت نام ایشان ذکر خواهد شد لیکن به موجب تنظیم صلح نامه می توانند سهم الارث خود را به دیگران منتقل نمایند

باسلام.فرقی نمیکند.هر زمان میتونن. البته گواهی حصروراثت اخذ و راجع به سهم الارث خودشان وکالت تام اداری و دادگاهی و فروش و انتقال قطعی وبا حق نوکیل به غیر و صلحنامه بنام هرکس که انتقال میده بده

با سلام اول باید انحصار ورثه از طریق دفاتر خدمات قضایی از شورای گرفته شود و بعد در زمان تقسیم ترکه اقدامات لازم انجام شود