ساخت و ساز غیر قانونی همسایه را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۹ #91424704

با سلام و احترام

در همسایگی ما آدم بی ملاحظه‌ای زندگی می‌کند که فقط بفکر منافع شخصی خود است. این شخص تمام منزل خود را از داخل تخریب و دوباره ساخت بصورت مخفیانه که چند باری هم پلیس ساختمانی تذکر داد و بعد کار ادامه پیدا کرد! مشکل این است که ما در هنگام ساخته شدن منزل ملک خود را عقب نشینی اجباری ۳ متری داده‌ایم اما همسایه عقب نشینی نکرده با وجود این ساخت و سازها.
همسایه مجاور ما بصورت مخفیانه در ملک خود ساخت و ساز کرده و عقب نشینی نکرده در صورتی که همه عقب نشینی کرده‌اند و دید مغازه من به همین دلیل کور باقی مانده. همچنین سه دهنه مغازه را به هفت دهنه مغازه تبدیل کرده. مشکل اصلی خانواده من این است که حیاط همسایه، مجاور حیاط بنده بود اما ایشان حیاط را مغازه کردند که سقف این مغازه بلند است و یک طرف حیاط ما کاملا سایه شده.
به شهرداری مراجعه کردم اما ظاهرا با شهرداری آشنا هستند و هیچ اقدامی نکردند. خواستم ببینم بابت این تخلف میتوانم شکایت کنم و حقم را بگیرم؟

ممنون.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جلوگیری از ساخت ساز غیرمجاز، غیراصولی و غیراستاندارد در محدوده حریم شهر‌ها بر عهده شهرداری هاست.

شهرداری علاوه بر کنترل و نظارت بر ساخت وساز در محدوده شهر، در خصوص حریم شهر نیز وظایف مشابهی دارد از جمله جلوگیری از ساخت ساز غیرمجاز، غیراصولی و غیراستاندارد در محدوده حریم شهر‌ها بر عهده شهرداری هاست.

با سلام
به شهرداری مراجعه و موضوع را طرح یا بسته به میزان حق خود دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق بدهید

سلام
در قالب مزاحمت و یا ممانعت از حق بگونه ای که بتوانید اثبات کنید اقدامات وی مانع بهره برداری و انتقاع شما از ملکتان شده است

سلام دوست عزیز
دادخواست رفع مزاحمت بدهید و همین شرایط را به قاضی دادگاه توضیح دهید

با سلام و عرض احترام
از ظاهر فرمایش شما چنین برمی آید که این ساخت و ساز های همسایه ی شما ،بیش از مقدار متعارف و دفع ضرر از خود است. لذا قاعده ای بنام قاعده ی لاضرر در قانون وجود دارد که شما میتوانید با توجه به اینکه ایشان بدلیل عدم رعایت اصول شهرسازی و استحکامات مبادرت به ساخت و ساز کرده و نتیجتا موجب اضرار برای ملک و کسب و پیشه ی شما گردیده ،شما میتوانید به محلهای ذیل شکایت تنظیم و اراءه نمایید :
۱)کمیسیون ماده صد ،واقع در شهرداری محل
با این توضیح که اگر توجهی نکردند میتوانید به کمسیون ماده نود واقع در مجلس (بهارستان)مراجعه نمایید.
۲)از باب ایجاد ضرر و ایجاد مزاحمت در کسب و پیشه و ..
به دادسرای محلتان مراجه و شکایت تنظیم و تقدیم نمایید تا رسیدگی صورت پذیرد.

با سلام.
دادخواستی با موضوع ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق علیه ایشان مطرح کنید