آیا بنده حق فروش کل ساختمان را دارم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۲ #91394550

خسته نباشید. بنده زمینی داشتم که با فردی قرارداد مشارکت بستم ۵ طبقه بسازه نصف نصف. در قرارددد ذکر شده بود به هردلیل تا تاریخ مردادنودونه. ساختمان جارو کشیده وتکمیل تحویل نگردد قرارداد منفسخ وبلااثر خواهد بود. تا اون تاریخ طبق نظر کارشناس ۷۰درصد ساخته شد و ازش مبنی بر انفساخ قرارداد شکایت کردم و هم دادگاه بدوی و هم تجدید نظر انفساخ رو تایید کردن.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به حکم دادگاه و قرارداد فی مابین میسر است.

سلام باتوجه به متن قرارداد و رای دادگاه شما میتوانید بفروشید

باسلام
باتوجه به مفاد قرار داد رای صادر میشود اگر حق فروش توسط قاضی به شما داده شده میتوانید بفروشید

با سلام با توجه به مفاد قرارداد و رائ صادره میتوانید درخواست فروش نمایید

بستگی به مفاد قرارداد و رای صادره دارد

با توجه به متن قرارداد و رای دادگاه بله حق فروش دارید

درود
بستگی به محتوای قرارداد مشارکت و رای دادگاه دارد .