تکلیف حکم جلب تا مشخص شدن اعسار، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۸۰۵ #91379358

با سلام
لطفا بفرمایید اگر کسی حکم جلبش در دادگاه اجرای احکام صادر شده باشد و برای جلب ایشان برگه جلب را به کلانتری محل سکونتش تحویل داده شده است این فرد تقاضای اعسارش را در دفتر خدمات قضایی ثبت نموده است و اینکه این فرد در دو پرونده دیگر معسر شناخته شده است.
حال بفرمایید تکلیف حکم جلب چیست؟
و این فرد چگونه میتواند آنرا از بین ببرد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است گواهی طرح دعوای اعسار را با تقاضای الغای دستور جلب به اجرای احکام تحویل نمایید

موضوع محکومیت قید نشده

سلام
باید از شعبه رسیدگی کننده به دعوای اعسارتون گواهی مبنی بر طرح دعوای اعسار اخذ کنید و در اجرای احکام مربوطه که جلب شمارو صادر کرده تحویل و در عوض گواهی مبنی بر توقف جلب بگیرید و ممهور به مهر اجرای احکام کنید و ازش یک کپی بگیرید و یکی از اونها رو تحویل کلانتری محل بدید

ملغی

بایستی نامه ای از شعبه مربوطه دریافت نماید تا زمان رسیدگی به پرونده اجرای احکام جلب ایشان را ملقی نماید

سلام
دستوری است که قاضی پرونده در مراحل مختلف برای دستگیری افراد صادر می‌کند
تا آنها در محضر دادگاه حاضر شوند.
اگر هم اموالش از بین رفت و معسر شد که دادگاه پرداخت بدهی را برای او قسط‌بندی می‌کند؛
یعنی به اندازه درآمد وی، بدهیش تقسیط می‌شود اما اعسار، کسی را از پرداخت دینش مبرا نمی‌کند.

اعسار هر پرونده در همان پرونده موثر است. اعسار حکمی دائمی نیست. بسته به نوع خواسته خواها قضیه متفاوت است اما در این حالت کلی که فرموده اید به نظر میرسد حتی اگر جلب شوید با تامین تا رسیدگی به وضعیت اعسار شما آزاد خواهید شد.