ایا مالک این واحد چون از این قسمت استفاده نمیکند از پرداخت هزینه معاف است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۳۲ #91371165

سلام مدیر ساختمان هستم درخصوص هزینه شوفاژ خانه سوال داشتم یکی از واحدها کنتور گاز واحد خود را حدود ۳ سال است جدا کرده و از گرمایش موتور خانه استفاده نمیکند .حال اگر موتورخانه نیاز به تعمیر وتعویض دیگ داشته باشد با توجه به اینکه این واحد از این قسمت مشاعی استفاده نمیکند و در قانون تملک اپارتمان قید شده هزینه های مشاعی بعهده مالکینی است که از قسمتهای مشاعی استفاده میکنند

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از پرداخت معاف هستند

در صورت عدم استفاده معاف است.

این بخش از ساختمان برای مالک مد نظر شما مشاع مورد استفاده نیست و معاف از پرداخت است

سلام
از پرداخت معاف هستند.

درود ،
با توجه به اظهارات شما چون در محتوای سؤال شما مقید به این موضوع شده که در صورت استفاده ، هزینه مشاعات باید پرداخت گردد و به علت عدم استفاده از این قسمت از مشاعات اقدام به جدا سازی موضوع نموده باشد هزینه آن بر عهده وی نمیباشد و نسبت به بقیه مشاعات باید سهم هزینه خود را پرداخت کند .

با سلام
بله در صورت عدم استفاده معاف خواهدشد

با سلام
به علت عدم بهره وری از موضوع، از هزینه تعمیرات و نگه داری نیز معاف می باشند.

موفق باشید