چکار باید بکنم که مهریه اش را بپردازم ولی از همسرم طلاق نگیرم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۵۶ #91357920

همسر اینجانب مهریه خود را به اجرا گذاشته و میر از حقوق به شرکت ما آمده.
سوال یک: حقوقی که به حساب اینجانب واریز می شود، طبق قرارداد با شرکت خصوصی که من در آنجا مشغول هستم، مجموعه از عیدی و پایان کار و سایر مزایای شغلی است که بصورت ماه به ماه، به همراه حقوق پرداخت میشود.
حال یک چهارم حقوق که قرار است از حقوق اینجانب کسر شود، مبنای رقمی که کسر خواهد شد چیست؟
منهای پایان کار و عیدی خواهد بود؟
سوال دو: همسر اینجانب ضمن اینکه مهریه خود را به اجرا گذاشته، طلاق هم نمی خواهد بگیرد، تکلیف من در این مورد چیست که هم مهریه بدهم و هم با ایشان زندگی کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک چهارم از خالص دریافتی شما که در فیش حقوقی درج شده قابل توقیف است واما در خصوص مهریه و طلاق اینها دو مبحث جدا از هم هستند بله ایشان می توانند هم از شما مهریه بگیرند وهم اینکه با شما زندگی کنند

طلاق با زوج است، می توانید با پرداخت حقوق مالی وی، ایشان را طلاق دهید.

با سلام
شما می توانید مهریه همسرتون پرداخت کنید بدون اینکه طلاق بدهید.

درود
تا یک چهارم فقط از حقوق شما کسر میشود مقدار بستگی به حقوق شما دارد وشامل عیدی و مزایای شما نمیشود حق طلاق با زوج است هرزمان میتوانی اقدام به طلاق نمائید

اجتماع پرداخت مهریه و ادامه زندگی، هیچ منافاتی با هم ندارد.

با سلام
طبق ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی مصوب ۱۳۵۶ از حقوق و مزایای کارکنان سازمانها و مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت و شرکتهای دولتی و شهرداریها و بانکها و شرکتها و بنگاههای خصوصی و نظایر آن در صورتی که دارای زن یا فرزند باشند ربع و در غیر این صورت ثلث توقیف می‌شود.

بنام خدا،آنچه که در فیش حقوقیتان بعنوان حقوق مشخص شده است به میزان یک چهارم قابل توقیف است.حق طلاق با مرد است و در صورتیکه راغب به زندگی مشترک نباشد میتواند زن را طلاق دهد.