خانم بنده چندین ماه است از بنده تمکین خاص نمیکند چگونه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۰ #91341605

با سلام
چون حاضر به اعتراف نمی باشد, ایا می توانم از طریق ازمایش پزشکی قانونی عدم تمکین خاص ایشان را ثابت کنم؟همچنین ایشان بدون اجازه من اخر هر هفته به مدت دو یا سه روز خانه رو ترک می کند و به خانه پدرش میرود و من بارها از او خواستم که اگر می خواد به خانه پدرش هم برود در ماه سه روز ان هم بین هفته برود چون من می خواهم اخر هفته در منزل خودش باشد ایا می توانم مانع رفتن او شوم؟و ایا این مورد جزو عدم تمکین می شود چون بدون اجازه بنده است یا نه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان ممانعت به منزل اقدام وجود ندارد
می توانید دادخواست الزام به تمکین دهید

با سلام شما نمی توانید مانع رفتن به منزل بستگان درجه یک همسرتان شوید و در خصوص تمکین باید یا زوجه اقرار نماید یا درخواست ارجاع به پزشک قانونی نمایی

با سلام

خیر شما نمیتوانید مانع ملاقات ایشان با والدینش شوید،ولی میتونید دادخواست الزام به تمکین خاص به دادگاه بدهید و عذر ایشان را بخواهید،که با اجازه شما منزل را ترک کنند.

زوج نمیتواند مانع ملاقات زوجه با نزدیکان و اقوامش شود لیکن میتوانید الزام ب تمکین خاص ایشان را بخواهید و ب طریقی میبایست ادعای خود را اثبات کنید با تقاضای معرفی ب پزشکی قانونی و...

امکان ارجاع به پزشکی قانونی در اینخصوص وجود ندارد و نمی‌توانید جلوی رفت و آمد عرفی ایشان را از منزل بگیرید

با درود نمی‌توان مانع ترک منزل عرفی ایشان شد

سلام
در ارتباط با عدم تمکین ایشان،میتوانید درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را داشته باشید تا مورد بررس قرار گیرد.
نمیتوانید ممنوعیتی در خصوص ملاقات با خانواده ایجاد نمایید اما میتوانید بیان نمایید که این میزان جدایی برای چند روز خلاف مصالح زندگی شما میباشد.