آیا این اظهار نامه به منزله این است که سررسید سفته ها از تاریخ پایان مهلت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۲ #91323053

سلام
من به کسی پول قرض داده ام و از او سفته گرفته ام بابت ضمانت بازپرداخت پول برای او اظهار نامه فرستادم که عنوان اظهار نامه را مطالبه وجه نوشتم و داخل اظهار نامه نوشتم که این مبلغ پول از من دریافت کردی به عنوان ضمانت بازپرداخت فلان سفته ها با این شماره را دادی و علی رغم درخواست اعاده مبلغ توجهی نکردی و این که اگر تا ده روز پول من را ندهی کلیه خسارات هزینه های دادرسی و واخواست سفته را از شما خواهم گرفت
لازم به ذکر است که قسمت تاریخ سررسید سفته ها سفید است آیا این اظهار نامه به منزله این است که سررسید سفته ها از تاریخ پایان مهلت است و سفته ها عندالمطالبه تلقی شده با توجه به این که قید شده سفته ها ضمانت بازپرداخت اند و اینکه گفته شده اگر مبلغ را پس ندهی هزینه واخواست را از تو خواهم گرفت و من باید ده روز بعد از مهلتی که برای متعهد مشخص کردم واخواست کنم و یا نه من می توانم هر موقع سفته را تاریخ بزنم و واخواست کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان واخواست سفته ومطالعه وجه آنها وجود دارد

هر زمان می توانید دادخواست مطالبه سفته ها را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نمایید

سلام در هر زمان می توان سفته ها را واخواست و طرح دعوی نمود.

با سلام
میتوانید اقدام به قید تاریخ نموده و از طریق مراجع قانونی برای واخواست ، به جهت تعلق گرفتن تاخیر تادیه اقدام نمایید یا اگر تاخیر تادیه مد نظر شما نبود مستقیما برای اجرای سفته ها اقدام بفرمایید

سلام با داشتن سفته می شود به اجرائیات ثبت مراجعه و درخواست اجرا آن را بنمایید بشرط آنکه فرد مخاطبتان دارای ملک یا ماشین سند دار باشد

منع قانونی برای اقدام بر روی سفته ها وجود ندارد .