چک بلامحل در شراکت قابل پیگیری خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #91311974

با سلام بنده دانشجو هستم مقطع دکترا با دوستم در جهت احداث کارخانه تولیدی برامدیم.ابتدا زمینی از شهرک صنعتی خریدیم مبلغی دوستم به من داد برای خرید زمین و مابقی کارها از مجوز و چک اقساط را هم من دادم یکی از بهترین طرح هاای استان شناخته شد و سازمانها هم با توجه به طرح با من همکاری میکردن مبلغ ۲ تومن وام اشتغالزایی برام تصویب کردن در شرف ادامه کار بودم که ناگهان شریکم از ادامه کار سر باز زد و تقاضای پول خود را کرد که ۶۰ تومن بود هیچی در بساط نداشتم پروژه سنگین بود با فشاری که اورد مجبور شدم سهم ان را طی قولنامه ای بخرم طی دو فقره چک البته در چک دوم مبلغی بشتر از پول پرداختیش کل مدارک خرید زمین-شرکت و غیره هم به اسم من بود حتی چک های اقساط خرید زمین.بعد از مدتی چون نتوانستم چک را پاس کنم مجبورم کرد تا زمین شهرک را پس بدهم چون ۲ تا ۳ ماه زمان اعلام کردن برای پس دادن پول صبر نکرد و چک اول را به اجرا گذاشت از لحاظ کیفری منع تعقیب گرفتم ولی از لحاظ حقوقی از انجا که نتوانستم حضور پیدا کنم محکوم شدم به پرداخت چک اعتراض گذاشتم و به تجدید نظر رفت انج فوری حکم زدن و متاسفانه محکوم به پرداخت پول هزینه دادرسی و غیرو از قضا ما فقط یک قرارداد بدون امضا با دست خط شریکم دارم و دوستم طلبش را غیر از شراکتمون اعام و گفته پولی به صورت قرضالحسنه بوده الان این همه زحمتی که من کشیدم چه میشود برای ساخت شرکت چک دومی هم دستش دارم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . دادخواست اعسار و تقسیط بدهی را مطرح کنید تا بدهی شما قسطی شود و به صورت اقساط به دوستتان بپردازید .