تغییر سن در شناسنامه چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵۶ #91292588

سلام آیا تغییر سن در شناسنامه امکان وجود داره
مثلا می خواهم ۲ سال سنم را بزرگتر کنم

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بله در صورتی که ادله قابل قبولی وجود داشته باشد

از طریق دادگاه اقدام کنید ولی تغییر سن به سختی امکان پذیر هست

باید مدارک و ادله کافی داشته باشید

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

میتوانید با تقدیم دادخواست درخواست افزایش سن داشته باشید. ولی قبول یا عدم رد آن بستگی به شعبه و قاصی پرونده دارد.

باسلام، می توانید دادخواست تغییر سن را به دادگاه ارایه دهید اما قانع کردن دادگاه بستگی به دلایل و مستندات شما دارد

با سلام، بلی، با طرح دعوی افزایش یا کاهش سن در دادگاه عمومی حقوقی می‌توانید اقدام نمائید(اختلاف تا ۵ سال در صلاحیت دادگاه و مازاد بر ۵ سال اجر باشد باید از طریق ثبت احوال پیکیری گردد) البته با داشتن مستندات مربوطه ...