آیا میتوانم بیمه خویش فرما تامین اجتماعی شوم یا حتما باید اول بیمه ام قطع شود بعد درخواست بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۶۷ #91250546

من از طریق پدرم بیمه تامین اجتماعی هستم آیا میتوانم بیمه خویش فرما تامین اجتماعی شوم یا حتما باید اول بیمه ام قطع شود بعد درخواست بدهم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر دو نوع بیمه عملا امکان پذیر نیست. با ثبت کد کارگاهی که خویش فرما هستید بیمه اجباری (کارگری)شما قطع می شود.

سلام چرا میخواهید بیمه خویش فذما شوید بیمه تامین اجتماعی مزیت خاصی ندارد

این امر با ثبت شماره کارگاه که شما کارفرما هستید در تامین اجتماعی از بین میرود نیازی به درخواست مجزا نیست نهایتا ذیل درخواست چند امضا برای رضایت شما در این خصوص اتخاذ میشود