به کدام مرجع باید مراجعه شود؛ مرکز داوری شهر خودمان که داخل قرارداد عنوان شده یا داوری شهر محل ملک؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۹ #91242203

صلاحیت رسیدگی مال غیرمنقولی که در شهری غیر شهری که ملک در آن واقع شده قراردادش نوشته شده است و دربند ۱۲ آن اعلام داشته که در صورت بروز مشکل در مورد آن به مرکز داوری شهر محل سکونت فروشنده و خریدار که یکی هم هست و غیر شهر محل ملک است مراجعه شود . حال تکلیف چیست؟
یا دادگاه شهر محل ملک؟

مشاوره حقوقی داوری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول این که با توجه به شرط داوری، موضوع از صلاحیت دادگاه خارج بوده و بایستی از طریق داوری حل و فصل شود. در ثانی داوری تابع توافق بوده و لذا در مورد اختلاف شما، بر خلاف حالت عادی که دادگاه محل وقوع ملک صلاحیت محلی دارد، بایستی داوری در مرکز داوری اقامتگاه طرفین طرح و رسیدگی شود. البته عبارت «مرکز داوری» ابهام داشته و بایستی معلوم گردد اساسا چنین مرکزی در محل اقامت شما وجود دارد یا خیر.

سلام و ارادت
مطابق قرارداد در محل شهر سکونت فروشنده و خریدار بایستی مراجعه شود .

سلام موضوع دعوا ب داوری شهر محل سکونت که در قرارداد شرط شده ارجاع میشود

نظر به وجود شرط داوری در قراداد، طرفین ملزم به رعایت مفاد قرارداد هستند.

با درود مطابق قرارداد و شرط داوری می‌بایست اقدام کرد.

با سلام
اولا مطابق قرارداد, شرط داوری شده ومطابق ان مرکز داوری شهر مربوطه صالح به رسیدگی وحل اختلاف است
ثانیا با وجود شرط داوری دادگاه صلاحیت رسیدگی ندارد

سلام
با وجود شرط داوری در قرارداد، دادگاه صلاحیت رسیدگی ندارد بنابراین باید مطابق شرط مزبور عمل شود.