سریع ترین راه ممکن برای حکم تخلیه خانه توسط زوج، چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۴ #91239379

با سلام
به مدت چند هفته است که همسرم خانه ام ا که شش دانگ سند به نام من است را به تصرف خود درآورده و با توهین و فحاشی و تهدید به کشتن من از ورود من به خانه امتناع میکند با توجه به اینکه اینجانب هیچ گونه امنیت جانی ندارم.
چطور میتونم به صورت قانونی و در سریع ترین زمان ممکن شوهرم را از خانه بیرون کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما ابتدا با پلیس تماس بگیرید و بعد به دادسرا شکواییه تقدیم کنید

سلام
از طریق حقوقی دادخواست رفع تصرف
از طریق کیفری شکایت تصرف عدوانی

سلام
قفل منزل راعوض کنید
با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید

سریع ترین زمان
وقتی همسر در منزل نیست قفل منزل راعوض کنید تا نتواند ورود پیدا کند

سلام می توانید علیه ایشان دعوای خلع ید یا تصرف عدوانی طرح کنید

میتوانید دعوی رفع تصرف و ممانعت از حق طرح نمایید و حتی میتوانید در محل با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید و ایشان را بیرون کنید

با سلام و احترام اگر شما را از منزل مورد تصرف و مالکیت شما خارج نموده است می توانید دعوای رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید