آیا جمله بزنم تو دهنش توهین حساب میشه یا نه؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۷۹۶ #91236132

سلام. من مبلغی پول از دو فرد که برایشان قرارداد بستم طلبکارم. نفر اول پشت تلفن گفت پولتون و به فلانی دادم و گفته واریز کرده. (درصورتی که واریز نشده) همچنین پشت تلفن به من گفت به فلانی گفتم فیش واریزی و بده بزنم تو دهنش.(یعنی دهن من) حالا این صحبت توهین حساب میشه؟ صداش و دارم. شکایت کنم محکوم به چی میشه؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام توهین تلقی و محسوب نمی شود.

سلام
خیرتوهین محسوب نمیشود

سلام،خیرعبارت استعمال شده ازمصادیق توهین محسوب نمی شود ودرصورت طرح شکایت کیفری به نتیجه ای نمی رسید وقرارمنع تعقیب صادرمی شود پس بهتراست باثبت دادخواست مطالبه وجه بااستنادبه قرارداد وسایردلایل خویش حقوقی شکایت نمایید تابه نتیجه برسیدوطلب خودراوصول نمایید.

سلام بستگی به عرف جامعه و رویه قضایی که متغیر می باشد داره

سلام: تحقیر و توهین حسب مورد محسوب میگردد، ولی اثبات نمی توان کرد . اگر هم اثبات شود به جزای نقدی تبدیل می کردد.

درود:به نظر توهین محسوب نمی شود.

سلام
عرفا توهین محسوب می‌شود اما طرح دعوا به استناد این امر بلانتیجه خواهد بود