آیا امکان انحصار وراثت مجدد وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸,۱۳۴ #91229996

سلام

من مادرم ۲۰ سال پیش فوت شده، الان برای اینکه مهریه مادرم و بعد از فوت پدرم بگیرم باید انحصار وراثت کنم؟

من هیچ مدرکی از مادرم ندارم مثل شناسنامه گواهی فوت با این وضعیت به من گواهی انحصار وراثت میدن؟

و اینکه من فکر میکنم قبلا برای مادرم انحصار وراثت شده وقتی بچه بودم با این شرایط دوباره انحصار وراثت لازم است یا اصلا برای بار دوم انحصار وراثت انجام میشه؟

و سوال دیگمم اینکه از کجا باید اقدام کنم برای انحصار وراثت از دفتر اسناد؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که در لیست انحصار وراثت بوده اید باید به ولی یا قیم اگران زمان زیر ۱۸ سال بودیدمراجعه کنید

سلام چنانچه یک بار انحصار وراثت صورت گرفته باشد لازم نیست دوبار آنرا انجام دهید به دادگاه آخرین محل سکونت متوفی با داشتن مدارک هویتی مراجعه و درخواست کپی انحصار وراثت از بایگانی شعبه دادگاه نمایید واگر انحصار وراثت صورت نگرفته شما اقدام کرده سپس از سهم الارث متوفی مهریه مادرتان را مطالبه کنید برای انحصار وراثت به شورای حل اختلاف مراجعه یا به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست بدهید

بله میتوانید مشخصات درج شده ایشان در شناسنامه پدرتان را بعنوان مدرک به اداره ثبت احوال ارائه داده و درخواست دریافت مشخصات مادر را بنمایید و به دادگاه مراجعه نمایید تا انحصار وراثت را دریافت کنید .

با سلام و احترام
چون انحصار وراثت قبلا صورت گرفته دومرتبه نیاز به انجام آن نمی باشدو هپان موقع که انحصار ورثه شده احتمالا مادر شما به حقش رسیده است

انحصار وراثت مجدد لازم نیست.