هر ۱۰ ماه سکه میدهد و هم یک چهارم حقوقش توقیف میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۴۴ #91224750

سلام
بنده برای تامین خواسته مهریه یک چهارم حقوق همسرم رو توقیف کردم، رای دادگاه اومده هر ۱۰ ماه یک سکه بده
میخواستم بدونم هم هر ۱۰ ماه سکه میده و هم یک چهارم حقوقش توقیف میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر اقساط به موقع پرداخت گردد موجبی برای توقیف حساب و کسر از حقوق نیست

اگر اقساط را پراخت کند از حقوق رفع توقیف می شود

خیر طبعا هر ده ماه یک سکه پرداخت میگردد

اولا بستگی به این داردکه در تقیسط مهریه سر یک چهارم حقوق نیز ملاک رای دادگاه در مورد تقسیط بوده است یا خیر ؟
ثانیا رفع توقیف حساب بستگی به نظر قاضی اجرای احکام دارد.
ولی علی القاعده با قبول تقسیط باید حساب رفع توقیف گردد.

با سلام
شما هر ده ماه یک سکه از زوج دریافت خواهید کرد و در صورت عدم پرداخت سکه در وقت مقرر میتوانید حقوق زوج را توقیف نمایید

خیر فقط هر ده ماه یک سکه قابل وصول است و میتواند نسبت به عدم کسر از حقوق اقدام کنند

خیر نامبرده معسر شناخته شده است و ملزم به پرداخت به صورت هر ده ماه یک عدد سکه است این یعنی از حقوق ایشان رفع توقیف می شود