شکایت از خانواده، به علت ممانعت از ادامه تحصیل، چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۰ #91205608

دختر ۱۹ ساله هستم که خانواده ام با درس خواندن من مشکل دارند.
آیا میتوانم از آنها شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام هیچکس نمی‌تواند مانع تحصیل شما گردد

نیازی به شکایت نیست شما به سن قانونی رسیده اید و کسی نمی تواند مانع در س خواندن شما شود

شکایت موضوعیت ندارد. شما اهلیت تمتع و استیفا به عنوان یک شخص رشید را دارید و خود مسئول اداره زندگی و تحصیل خود هستید. شاید بتوان سختگیرانه اینگونه تفسیر کرد که تامین هزینه تحصیل من باب نفقه آنگونه که عرف آنرا قبول دارد بر عهده ولی شما است.

شما به سن قانونی رسیده اید. تحت حضانت نیستید و کسی نمی تواند مانع انجام کاری از طرف شما شود.

کسی حق ندارد مانع تحصیل شما شود حتی خانواده

سلام
علت مخالفت خانواده را قید نکردید اگر به لحاظ مالی مخالف اند یعنی نمی توانند هزینه تحصیل شما را بدهند با توجه به بالغه و رشیده بودن تان شما می توانید کار کنید و هزینه تحصیل خودتان را تامین کنید در هر حال علت مخالفت مهم است