ارث پدری چطور محاسبه میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۱ #91200607

درود وخدا قوت به تمام وکلا و مشاورین بنیاد تشکر میکنم بابت پاسخ سوال قبلی بنده سپاسگزارم
سوال البته یخورده طولانیه عذر خواهی میکنم
بعد از چهلم پدرم مادرم به بچه ها پیغام داد که فلان روز بیاین محضر یه وکالت کاری بدید من برم دنبال کار حصروراثت و غیره کارهای قانونی اموال پدرم یه خونه قدیمی در مولوی انتهای باغ فردوس کوچه یخچال بمساحت ۱۱۴ متریک اپارتمان تو پیروزی نبرد شمالی ۷۵مترحدود ۴۰۰ متر زمین تو شهرک المپیک و یه پارکینگ ۱۲ متری تو نبرد شمالی و یه سواری پیکان گفتم که یه دودوتا کنیم مبلغ کمیم نمیشه ضمنا ما دوتا برادر و ستا خواهریم خلاصه ما رفتیم محضرو امضا کردیم برای وکالت کاری سه ماهی گذشت پیکان دست بنده بود یروز صبح مادرم امددر خونه ما با جارو جنجال و دعوا و کلانتری کشی یدک کش امد و ماشین و برد منم بدو بدو رفتم محضر و با دعوا و مرافه دیدم وکالتی که باسم کاری گرفته شده بلاعزله و بعد کنکاش زیاد متوجه شدم که محضردار بعد فوت پدر خواستگار مادر بوده و مادر از این موضوع نهایت سو استفادرو برده و جواب محضر دارم منفی داده کاشف بعمل امد که تمام اسنادرو زده بنام خودش پیکانرو فروخت به بهانه جهیزیه خواهرم ایا راهی هست جلوی فروش الباقی اموالرو گرفت مثلا شکایت کنم از طریق ثبت جلو معاملاتس گرفته بشه راهی هست بعداز فوت مادر سهم برادر و خواهر چطوری محاسبه میشود ارث پدر بوده بنام مادر شده کلا راهی هست که این اسنادرو برگردونیم عذر خواهی میکنم طولانی شد ممنونم

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید حساب تصدی ایام وکالت را مطالبه نمایید.متن وکالت نیاز به بررسی دارد

با سلام اول وکالتنامه باید بررسی شود...و بله طی شرایطی می شود اقدام نمود

باسلام بسته به نوع وکالت نامه دارد یاممکن است اموال صلح شده باشد

بستگی به وکالتنامه دارد که اختیارات مادر در چه حدی است