چطور میتونم اینجارو به عنوان انباری خودم وارد سندم کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۵ #91198017

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان خریدم در ساختمان ۱۶ واحدی. تمامی واحدها انباری دارن به غیر از بنده. در پارکینک یک حالت جایی وجود داره که دقیقا عین انباریه و هیچ استفاده ای نداره و در هم نداره. بنده چطور میتونم این جارو به عنوان انباری خودم وارد سندم کنم. که هم انباری دار بشم هم داخل سندم بخوره؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصرف مشاعات و ثبت آن قسمت به عنوان بخشی از ملک اختصاصی شما بدون رضایت تمامی مالکین ساختمان امکانپذیر نمی باشد .

سلام
وقت بخیر
تملک و انتفاع از قسمت مشاعی ملک بدون رضایت مالکین مال مشاع ممکن نیست.

با سلام
این محوطه جزء قسمتهای مشاعی ساختمان محسوب می شود و باید رضابت تمامی مالکین و واحدها را اخذ نمایید سپس با در دست داشتن رضایت نامه محضری ، به شهرداری مراجعه و تقاضای تغییر کاربری این قسمت و و اصلاح صورتمجلس تفکیکی را درخواست نمایید .البته با خود شهرداری هم در این خصوص مشورت نمایید . پس از اصلاح صورتمجلس تفکیکی به دفتراسنادرسمی مراجعه و درخواست اضافه کردن انباری به سند خود را بنمایید .

پارکینگ جز مشاعات است و نمیتوانید به عنوان انباری استفاده کنید