اگر زوج دادخواست طلاق بدهد نصف اموال به زوجه اول تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #91172304

آیا در صورت ازدواج موقت زوج و بچه دار شدن از زن دوم دادگاه نشوز بودن زوجه اول را که حکم عدم تمکین او نیز صادر شده و ۴ سال هم ترک منزل کرده نادیده میگیرد اگر زوج دادخواست طلاق بدهد نصف اموال به زوجه اول تعلق میگیرد یا خیر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ظاهرا منظورتان شرط تنصیف دارایی است. شرط موصوف بدین شرح می‌باشد:
دوست عزیز ناشزه بودن زن و ترک منزل در مدت گفته شد ه خود یک دلیل محکمه پسند برای ازدواج مرد محسوب خواهد شد. در پرداخت نصف اموال زمانی است که بدون دلیل موجه زن را طلاق داده باشید و یا شرط ضمن عقد شده باشد
به عبارت دیگر
((چنانچه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخیص دادگاه، تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق و رفتار وی نباشد، زوج مکلف است تا نصف دارایی موجود خود را که در ایام زناشویی با زوجه به دست آورده یا معادل آن را، بصورت بلاعوض به زوجه منتقل نماید.))