دادگاه به دلیل نبود مدارک و عدم حضور ایشون اعسار رو رد کرد، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۴ #91154721

با سلام
من با خودرویی تصادف کردم و طرف من در شورای حل اختلاف تامین دلیل گرفت و براش ۱۵ تومن افت قیمت نوشتن .تو دادگاه شعبه ۶ حقوقی از من شکایت کرد و روزی که من سر تاریخ مقرر به شعبه رفتم و دیدم که قبل از ادعای خسارت ادعای اعسار کرده که نمیتونه خزینه دادرسی رو بده . ولی شاکی تشریف نیاوردن و دادگاه به دلیل نبود مدارک و عدم حضور ایشون اعسار رو رد کرد و تا بیست روز موعد اعتراض داده .الان دوباره برای من ابلاغیه اومده که توی شعبه ۱۷ یعنی یه شعبه دیگه از من شکایت کردن. خواستم بدونم مگه نباید کلیه مراحل تو یه شعبه انجام بشه . و چون خود ایشون وکیل هستن امکانش هست که اعمال نفوذ کرده باشه تا به شعبه ای که آشنا داره ارسال بشه و کار اونجا انجام بشه.
چون نه شنیدم که جابجا شدن شعبه غیر قانونی و اگه اینطوره آیا من میتونم بابت این کار شکایت کنم. خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
تشکر از لطف شما

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما
شما باید در موعد مقرر در شعبه ۱۷ حاضر شده و به قاضی مربوطه اطلاع دهید که دعوا در شعبه مذکور در حال رسیدگی می باشد تا پرونده را جهت رسیدگی به شعبه قبلی که جلوتر بدان رسیدگی کرده ارسال نماید ،طبق قانون وقتی پرونده ای برای رسیدگی به شعبه مربوطه ارجاع شد نمی‌توان به شعبه دیگری ارجاع داد مگر اینکه قاضی مربوطه حاکم شرع بوده (روحانی تشخیص دهنده مسائل شرعی) که آن را خلاف شرع تشخیص دهد و با اطلاع به ریس دادگاه به شعبه دیگری ارجاع شود.

مخاطب عزیز

به شعبه جدید ابلاغیه و مدارک دیگر مربوط به شعبه قبلی را ارایه و تقاضای رد صلاحیت بنمایید