اگه بخوام اون زندان رو بخرم چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #91137604

سلام خسته نباشیید
من حدود بیست سال قبل با یه خودروی دیگه تصادف کردم که سه مجروح داشت و داداگاه دیه تعین کرد و بیمه همان موقع تمام و کمال دیه را پرداخت نمود و برای مجازات من سه فقره ۹۱ روز یهنی ۲۷۳ روز زندان تعزیری صادر کرد و برای تصادف سند خونه را بازداست کردن الان بعد گزشت بیست سال اگه بخوام اون زندان رو بخرم جه کار باید بکنم تا سند رو از بازداشت در بیارم یا باید حکم زندانم اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن در این بیست سال هیچ اخطار و یا احضاریه ای برام نیومده دوباره ممنونم

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید موضوع را از طریق اجرای احکام پیگیری کنید . در صورتیکه تاکنون برای اجرای حکم احضار صورت نگرفته باشد میتوانید درخواست تبدیل مجازات را بنمایید تا از سوی قاضی تصمیم گیری شود .

سلام وقت بخیر
هیچ مجازاتی را نمی توانید با پول بخرید، لیکن با مشورت حضوری با یک وکیل یا مشاور حقوقی شاید بتوانید از جهات تخفیف استفاده نمائید.