نحوه شکایت استفاده از مدارک مربوط به گواهی فوت بدون اجازه از وراث درجه اول چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۰ #91136469

با سلام و خداقوت
همسر من شش ماهه پیش با علتهای واهی و پوچ برای فسخ نکاح من اقدام کرد که در این بین بدون اجازه من از گواهی فوت پدرم به عنوان یکی از مدارک دادگاه استفاده کرده و با مراجعه به آرامستان و فریب مدیر آنجا این گواهی فوت را دریافت کرده و شایان ذکر است با توجه به این که دادگاه فسخ نکاح را رد کرد و مدیر آرامستان هم فرمودند که ایشان با نشان دادن اسم شما در شناسنامش به من دروغ گفتند من تحت عنوان چه شکایتی می توانم از ایشان به علت سو استفاده از مدارک شخص ام شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود عمل همسرتان عنوان کیفری ندارد.

با این اوصاف عمل همسرتان جنبه کیفری ندارد

باسلام
گرفتن گواهی فوت جرمی رواثبات نمیکندوبه خاطراین موضوع نمیشودازایشان شکایت کرد.

امکان طرح دعوا تحت عنوان قید شده وجود ندارد

با توضیحاتی که دادید برای عمل همسرتان عنوان کیفری وجود ندارد

سلام همسر شما سواستفاده ای انجام ندادن صرفا گواهی فوت اخذکرده به دادکاه دادن نمیتوانید به اتهام سواستفاده از برگ فوت علیه وی حکم بگیرید